sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Kirkkonummella 6.4 mäykkyjen erikoisnäyttelyssä

Mukavaa lauantaipäivää vietimme Kirkkonummella mäykkyjen omassa tapahtumassa. Paikka oli kylmä ja hiekkapohjainen ja -pölyinen halli mutta tunnelma oli mukava. Rectuslaisista osallistuivat sisarukset Max (Kujeileva Kulkuri) ja Kiila (Kaupungin Kaunotar) sekä pikkuruinen kaniinimäykky Frida (Fun And Only).

Max ja Kiila suhtautuivat tosi hienosti ja reippaasti uuteen tilanteeseen ja kulkivat nätisti pentuluokassa. Halli oli täynnä ihmisiä ja mäyräkoiria, joten ihmeteltävää riitti. Aurinkoisesta ulkoilmastakin ehdimme nauttia hallin ulkopuolella. Kiitos mukana olleille!:)


Kiila ja Max 6,5 kuukautta kevätauringossa.



Max kulkee hienosti sivulla seuraten. Samoin kulki Kiila- sisko. Sitä vastoin molemmat olivat sitä mieltä, että paikallaan seisominen on tylsää;) Sitä ei oltu harjoiteltukaan. Max sijoittui urospentujen luokassa toiseksi, hieno aloitus ensikertalaiselle koiralle ja omistajalle!


Kaniinimäykky Frida.

1 kommentti:

  1. Ja puhelimeen on tullut kevättalven aikana muutamia hauskoja kuvaterveisiä, jotka on tarkoitus laittaa tänne kunhan ne onnistun siirtämään temppuilevasta puhelimesta koneelle..

    VastaaPoista